Asiakkaalle

Asiakkaalle

ETSITKÖ ERIKOISOSAAJAA?

 

TOIMIALAT


Pentas Oy:n tehtävänä on tarjota paras työntekijä rakennustuotantoteollisuuteen ja rakennusalalle. Asiakkaillemme tarjoamme laatutakuun ja kilpailukykyisen hinnan.  Tavoitteena on pitkä yhteistyö ja luottamus molemmin puolin.


Olemme erikoistuneet näihin toimialoihin:

 

ELEMENTTITEHTAAT

 

Meillä on työtä pelkäämättömät ammattilaiset, joilla on vankka kokemus työstä tehtailla. He osaavat tehdä elementit alusta loppuun saakka ja kuvien lukukin onnistuu. Nämä työt oppii vain käytännössä tekemällä ja sen takia meillä on vain parhaita ja kokeneimpia työntekijöitä Suomesta sekä Baltiasta.

 

RAKENNUSALA

 

Meillä on laaja valikoima tasoite-, rappaus- ja kirvesmiehiä. Miehet toimivat ryhmissä ja heillä on mukana perus käsityökalut. Asiakkaina meillä on isoja rakennusfirmoja ja yksityisiä omakotitalorakentajia. Kohteina on ollut mm. kauppakeskuksia, paloasemia, hotelleja, sairaaloita ja isoja kerrostaloja.

 

RAUDOITTAJAT

 

Meidän raudoittajamme ovat fyysisesti vahvoja ja tekevät laadukasta jälkeä sekä siltatyömailla että perusmuottityössä. Kaikilla miehillä on kuvienlukutaito ja he kykenevät työskentelemään itsenäisesti. Miehet voivat lähteä minne päin tahansa Suomea, kunhan majoitus on sovittu etukäteen.


LATTIAMIEHET


Lasta pysyy kädessä ja kaadot on kohdillaan. Meillä lattiamiehet ovat ahkeria ja heillä on myös mukana perustyökalut ja lastat. Työmaakielemme on ahkeruus ja luotettavuus. Työnjälki ja viimeistelty tehdään viimeisen päälle ja niin, että kaadot ovat siellä missä pitääkin.

PANKKIYHTEYSVerkkolaskuosoite: 003729242396

Operaattoritunnus: E204503

Välittäjä: OpusCapita Solutions Oy

TOIMISTOPukinmäenaukio 4A, 00720 Helsinki

Myynti (+358) 40 7511086
Email: myynti@pentas.fi
Rekry  (+358) 40 8601076
Work application / Заявления на работу: work@pentas.fi


Copyright © All Rights Reserved